raadgever
ratgeber
Bij het kopen van een toonzaalkeuken kunt u veel tijd en geld besparen. Om een keuken te vinden die ook werkelijk bij u past, is een goede voorbereiding evenwel raadzaam. Wij geven u nuttige tips en leggen u uit hoe u de perfecte toonzaalkeuken kunt vinden. [...]
 
verder lezen
 
raadgever
Toonzaalkeukens vormen een perfect alternatief voor de aankoop van een nieuw ontworpen keuken. Ze overtuigen door een optimale kwaliteit en verwerking, desondanks worden ze voor een onovertroffen prijs aangeboden. Hoe dat werkt, laten wij u zien. [...]
 
verder lezen
 

classic

classic is een keukenconcept van keukenproducent Häcker. Häcker exporteert keukens naar meer dan 60 landen over de hele wereld. classic keukens is gericht op een jonge, moderne doelgroep.

classic keukens zijn er in verschillende stijlen. Een gevarieerd assortiment fronten en kleuren maakt een individuele samenstelling en vormgeving van de keuken mogelijk. Hierbij bieden alle classic keukens een onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding.

Dankzij hoogwaardige en resistente materialen worden een lange levensduur en optimale functionaliteit gewaarborgd. De classicART collectie biedt greeploze keukens, waarin efficiëntie en het modernste design worden gecombineerd.