raadgever
ratgeber
Bij het kopen van een toonzaalkeuken kunt u veel tijd en geld besparen. Om een keuken te vinden die ook werkelijk bij u past, is een goede voorbereiding evenwel raadzaam. Wij geven u nuttige tips en leggen u uit hoe u de perfecte toonzaalkeuken kunt vinden. [...]
 
verder lezen
 
raadgever
Toonzaalkeukens vormen een perfect alternatief voor de aankoop van een nieuw ontworpen keuken. Ze overtuigen door een optimale kwaliteit en verwerking, desondanks worden ze voor een onovertroffen prijs aangeboden. Hoe dat werkt, laten wij u zien. [...]
 
verder lezen
 

systemat

systemat is een merk van Häcker, een van de grootste keukenproducenten in Duitsland. systemat keukens zijn hoogwaardige en designgerichte systeemkeukens.

systemat keukens worden gekenmerkt door het gebruik van hoogwaardige materialen in aantrekkelijke designs. Hierbij worden functionaliteit en een harmonieuze vormgeving optimaal met elkaar gecombineerd.

Veel vormgevingsmogelijkheden met verschillende kasthoogten en -breedten en flexibele binneninrichtingen zorgen voor maximaal comfort. Innovatieve verlichtingssystemen maken het systemat concept compleet.