raadgever
ratgeber
Bij het kopen van een toonzaalkeuken kunt u veel tijd en geld besparen. Om een keuken te vinden die ook werkelijk bij u past, is een goede voorbereiding evenwel raadzaam. Wij geven u nuttige tips en leggen u uit hoe u de perfecte toonzaalkeuken kunt vinden. [...]
 
verder lezen
 
raadgever
Toonzaalkeukens vormen een perfect alternatief voor de aankoop van een nieuw ontworpen keuken. Ze overtuigen door een optimale kwaliteit en verwerking, desondanks worden ze voor een onovertroffen prijs aangeboden. Hoe dat werkt, laten wij u zien. [...]
 
verder lezen
 

WARENDORF

WARENDORF produceert al keukens sinds 1973. Vroeger nog onder de naam Miele, sinds 2013 onder de eigen naam, wat tegelijkertijd ook de vestigingsplaats is.

WARENDORF keukens worden gekenmerkt door een modern, helder design. Hoogwaardige materialen zoals hout leveren hun bijdrage aan het elegante uiterlijk. Individuele aanpassingen en producties op maat middels handwerk behoren tot het concept van WARENDORF.

Keukens ontwikkelen zich tegenwoordig steeds meer tot leefruimten waarbij de woonkamer wordt betrokken. WARENDORF biedt daarom flexibele oplossingen aan voor open keukens en het bijpassende meubilair voor de woonruimte.